Frédérique Constant

Frédérique Constant

Frédérique Constant és una firma de rellotges de luxe amb seu a Ginebra, l’empresa va ser fundada l’any 1988 per l’empresari holandès Peter Stas i la seva dona Aletta Bax, una parella d’apassionats que són partícips de totes les etapes de producció, des del disseny fins al muntatge final.

El nom de la signatura deriva dels noms dels besavis de cada fundador Frédérique Scahreiner i Constant Stas.

reloj-frederique-constant-classic-worldtimer

En La col·lecció Frédérique constant pots trobar productes de manufactura i de productes Smartwarch, ofereix rellotges de luxe a un preu assequible sense descuidar cada detall el polit manual de les caixes aconsegueixen una lluentor i una suavitat extraordinària, l’efecte guilloché i els gravats refinats en les esferes. Denota especial atenció al disseny, amb una estètica clàssica i tradicional esdevé una peça atemporal, ideal per a qualsevol moment.

La qualitat de cada rellotge és suprema, són acoblats a mà, es comproven i es controlen durant un llarg període de temps per un equip especialitzat per garantir una qualitat òptima.

La firma ha crescut fins a esdevenir un dels grans fabricants de rellotges suïssos, va arribar a fabricar més de 120.000 rellotges en 2011 i té més de 2.700 punts de venda repartits per tot el món.

Frédérique Constant és una companyia solidària, col·labora amb diverses organitzacions benèfiques relacionades amb el cor i els nens. A més ha creat peces excepcionals i úniques per a recaptar fons per a la investigació científica i mèdica de malalties neuromusculars i distròfia muscular.

Frédérique Constant compta amb una ambaixadora de luxe, la famosa model i actriu Inés Sastre.

En Zapata Joiers els convidem a conèixer aquesta fabulosa firma rellotgera ja disponible a les nostres vitrines.

Publicat a Rellotges

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*

CAPTCHA Image

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Arxiu