JOS13119

RELLOTGES SUBMERGIBLES D’ALTA GAMMA

Quantes vegades durant l’estiu ens hem preguntat … podem mullar el rellotge?

Una de les accions més comuns entre les persones és mirar si el rellotge porta l’indicatiu de “water resist” o “waterproof”, dues expressions que signifiquen rellotge totalment resistent a l’aigua.JOS14517

Els rellotges submergibles d’alta gamma porten un tipus de revestit especial amb un tancament d’alta seguretat per evitar que l’aigua accedeixi al seu interior. El seu material està format per peces que fan que es converteixi en un objecte totalment impermeable a l’aigua. A més, tots aquests rellotges estan regits sota unes normes ISO per certificar que són submergibles.
Si no saps si el teu rellotge és resistent a l’aigua o està en condicions després de tant ús, posa’t en contacte amb el nostre servei tècnic i ells et facilitaran la resposta.

Envia un correu a strelojeria@zapatajoyeros.com o acosta’t al nostre servei tècnic de rellotgeria a la botiga del carrer Buenos Aires, 60. Els nostres rellotgers t’aclariran els teus dubtes i si cal realitzaran una prova d’hermetisme per tenir el rellotge en condicions de cara a ser submergit.

Quines són les indicacions que hem de tenir en compte per saber si un rellotge és submergible i fins a quin punt.

1. 30 m. (metres) o 3 ATM (atmòsferes): amb aquest indicatiu hem de procurar que el rellotge no es mulli gaire.

2. 50 m. 5 ATM: Adequat i resistent a l’aigua per dutxar-se o banyar-se.

3. A partir de 100 m. 100 ATM: Resistent i submergible totalment a l’aigua a diferents profunditats.

Dos consells per conservar el rellotge:

• Quan submergeixis el rellotge en aigua salada o en clor, aclarir posteriorment amb aigua dolça ja que la sal o el clor acceleren la corrosió de les parts metàl·liques internes del rellotge.

• Mantenir la corona del rellotge ben tancada i no accionar els polsadors sota l’aigua.

Amb rellotges submergibles d’alta gamma gaudiràs en tot moment i lloc de les teves vacances!! Assegura’t que la teva joia preferida pot submergir-se sota l’aigua.

 

Máquina para hacer test de hermetismo

Máquina para hacer test de hermetismo

Máquina para hacer test de hermetismo

Máquina para hacer test de hermetismo

Publicat a Rellotges, Sin categoría

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*

CAPTCHA Image

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Arxiu