hermes

HERMES, PRESENT

La firma de moda francesa Hermès especialitzada en accessoris de cuir i rellotges de luxe ha presentat al Saló Mundial de la Rellotgeria i Joieria Baselworld 2013 que es va dur a terme del 25 d’abril al 2 de maig dues variacions del seu model emblemàtic en or rosa del Arceau Le Temps Suspendu, una de les seves joies rellotgeres més sofisticades.

La primera variació és que el rellotge Arceau Le Temps Suspendu dissimula el temps, ho esborra de l’esfera sense obstaculitzar la seva carrera. Aquesta nova complicació rellotgera, desenvolupada en exclusiva per Hermès, és una primícia mundial. Darrere d’un gest senzill i divertit s’amaga un mecanisme sofisticat. Un mòdul addicional, que permet alternar de forma automàtica i espontània el temps en suspens i l’hora real, és l’encarregat de donar l’efecte.

La segona variació del model original d’or rosa del Temps Suspendu és la inclusió de dues versions d’esfera: platejada i xocolata. La caixa de 43 m.m. de diàmetre d’or o d’acer, les indicacions retrògrades realçades amb un acabat granulat fent contrast i la corona situada a les dues, fan d’aquesta peça un exemplar singular.

D’altra banda, Hermès ha destacat a Basilea pel llançament del Dressage Chrono, ressaltat el passat 30 de maig a la revista d’actualitat “Codi Únic”, suplement de La Vanguardia i l’ABC en un especial de rellotges de Basilea.

El Dressage Chrono té moviment mecànic automàtic amb reserva de marxa de 50 hores, caixa de 40,5 x 38,4 m.m. en or rosa de 18 quirats o acer inoxidable, submergible fins a 50 metres, esfera platejada opalina o negra i polsera de al·ligàtor havana, negre o acer inoxidable. La seva forma de “tonel” bisellat reforça el perfil i el caràcter singular d’aquesta peça conservant el seu temperament original amb una estètica contemporània.

Zapata Joiers us convida a descobrir el món Hermès.

www.hermes.com

Publicat a Notícies, Rellotges

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*

CAPTCHA Image

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Arxiu