sparta_cup

ZAPATA I EL HOCKEY

Zapata Joiers és el patrocinador oficial de la 5a. Edició del Sparta Cup, el torneig internacional d’hoquei en línia que es durà a terme del 17 al 19 de maig a L’illa esportiva de Castellbisbal, Barcelona. Es tracta d’un dels esdeveniments més importants de l’hoquei en línia en els quals participaran 16 equips entre europeus i americans amb els millors jugadors internacionals. Entre ells, 9 campions del món: Junior Cadiz (USA), Thomas Woods (CAN), Max Grassi (CAN), Johan Lilja (SWE), Patrick Sebek (CZE), Lukas Cik (CZE), Ales Chamrad (CZE), Daniel Brabec (CZE), i Stanislav Husak (CZE).

Així el Sparta Cup 2013 està preparat per als més forts. Segons Carles Benito, director del certamen: “És un torneig molt dur, molt físic i només els autèntics soldats seran capaços d’aixecar la Copa de campions”.

En el marc del torneig es desenvoluparà un acte solidari anomenat Peluixos Day en el  que Zapata Joiers els convida a col·laborar activament ja que és una campanya de recollida de peluixos i pilotes  a terme per l’ONG Joguines Sense Fronteres (JSF) amb la intenció de afavorir nens amb desavantatges socials de diferents parts del món. El 19 de maig durant la gran final, quan es marqui el primer gol es farà per part dels assistents un llançament col·lectiu de peluixos i pilotes a la pista de joc, creant un efecte mai vist en l’hoquei en línia. Voluntaris de JSF els recolliran i els enviaran als països de major pobresa.

D’altra banda, Zapata Joiers farà lliurament dels següents premis individuals: al millor llançament de penal, al jugador més ràpid (jugador i porter), al jugador amb millor punteria i al millor porter i al jugador que marqui el gol a la final i provoqui el llançament del “Peluixos Day”.

Finalment, a través d’ www.zapatajoyeros.com podreu accedir a una àmplia varietat de joies relacionades amb el món de l’hoquei.

http://www.zapatajoyeros.com/modules/blockwishlist/view.php?token=D48E8F7E63BD3135

 

Publicat a Events, Notícies, Sin categoría

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*

CAPTCHA Image

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Arxiu